Hjemmelavede ristede løg
Jeg har aldrig været vild med ristede løg, indtil jeg smagte dem hjemmelavede. Pift dit liv og din hotdog op med den hjemmelavede af slagsen, for gud hvor er det godt. Bonusinfo, de er super nemme at lave
Opskrift
Ingredienser
Almindelige løg
Hvedemel
Fritureolie
Fremgangsmåde
Gør en tallerken klar med lidt servietter på til at lægge løgene på efterhånden som de kommer ud af frituren
Skær løgene i tynde skiver og skil dem ad
Vend dem i hvedemel
Løft dem ud af melet over på en ny tallerken
Varm din fritureolie op. Du kan teste om olien er varm nok. Smid en enkelt løgring i, hvis den stiger til overfladen med det samme er olien klar. Hvis løget synker til bunds er den ikke klar
Put løgene i olien i små portioner
Brug en hulske til at fiske løgene op med.
Det er vigtigt at de ikke bliver mørkebrune. Hjemmelavede ristede løg, bliver ikke lige så mørke som de købte af slagsen
Lad dem dryppe af på servietterne
Opbevar i en lufttæt boks